No winners, No losers, just fun to Get Closer!

Het Getcloser™ bordspel is hét relatiespel voor 2022, dat ieder koppel gewoon in huis moet hebben! De uitdagende en intieme vragen vormen de basis van het spel om jou en je partner dichter bij elkaar te brengen.

GETCLOSER™ HAALT DE GEZELLIGHEID WEER IN HUIS!

De kleine geluksmomenten én ergernissen die je in het dagelijks leven niet snel benoemt, komen met dit spel al gauw op een verrassende manier ter sprake. Gaan jullie samen de uitdaging aan om de sleur te verbreken en jullie meest intieme verlangens en ambities met elkaar te delen? Geen vraag is te gek, zolang je maar eerlijk durft te zijn.

 

DE SPELREGELS
Aan de hand van het bordspel en 119 verdiepende vragen worden jullie als koppel uitgedaagd om grappige, intieme en soms laatste vragen zo eerlijk mogelijk te antwoorden. Gaandeweg zullen jullie ontdekken hoe jullie elkaar al dan niet kennen en of jullie de uitdaging aan willen gaan om dichter naar elkaar toe te groeien.
STAP 1      Plaats 1 pion bij het startpunt en 1 pion naast de emoji’s
STAP 2      Pak een kaart bovenaan de stapel. Lees de vraag op en beantwoord de vraag namens de ander. Wat zou je partner op deze vraag antwoorden? 
STAP 3     Je partner beoordeelt aan de hand van de pion op de emoji of het juist is en of jij en stapje terug (niet tevreden), vooruit (tevreden) of zelfs 2 stappen (zeer tevreden) vooruit mag zetten.
STAP 4      Er zitten leuke opdrachtjes tussen, pikante vragen en je kunt je eigen opdracht erbij verzinnen, wanneer je partner de vraag verkeerd heeft beantwoord.
STAP 5      Nu is je partner aan de beurt. 
Het doel van het spel is dat jullie elkaars gedachten en ware gevoelens gaan verkennen. Probeer allebei zo dicht mogelijk bij het hart op het spelbord uit te komen. Het spel stopt als een van de spelers het hart bereikt of als alle kaarten zijn gespeeld. Kijk dan waar de pionnen op het spelbord staan. Hoe dicht lukt het jou en je partner om bij het hart uit te komen?