Bestellen & Verzenden

 

Kan ik mijn bestelling ophalen?
Uw bestelling wordt thuis gestuurd of naar één van de PostNL locaties bij u in de buurt. Deze optie kunt u zelf aanvinken. Wij hebben geen winkel, maar verkopen onze producten wel via Bol.com en zijn hard bezig om onze partnerships met (online)winkels uit te breiden.
Kan ik een bestelling nog annuleren?
Zolang je artikel nog niet is verzonden kun je nog annuleren. Stuur een e-mail naar support@getclosergames.com onder vermelding van uw klant- en bestelnummer. We mailen u als de annulering gelukt is. Als we de annulering verwerkt hebben, betalen we u binnen 1 tot 2 werkdagen terug. Als de annulering verwerkt is, maar u na 5 werkdagen uw geld nog niet ontvangen heeft, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.
Waarom is mijn bestelling geannuleerd?
Wanneer uw bestelling onverwachts geannuleerd wordt, ontvangt u hierover bericht via uw e-mail. De reden van een annulering kan zijn, dat de betaling niet ontvangen is of dat er dat de voorraad op is. In dat geval, plaatsen wij uw bestelling als backorder en krijgt u bericht wanneer de levering binnen is. U kunt er ook voor kiezen om geld terug te vragen. U ontvangt het bedrag dan 1 tot 2 werkdagen op uw rekening. Neemt u hiervoor eerst contact op met onze klantenservice om ervoor te zorgen dat uw bankgegevens kloppen.
Wat kost verzenden?
Verzendingen binnen Nederland zijn gratis tot een gewicht van 5 kg. Voor grotere bestellingen, raden wij u aan om contact op te nemen met onze sales. E-mail: sales@getclosergames.com.

Voor verzendingen tot 5 kg buiten Nederland hanteren wij de volgende tarieven (in euro’s, PostNL tarief, april 2020):

0 – 5 kg
EU ZONE 1 (BE)  € 19,50
EU ZONE 2     € 25,00
Voor meer informatie, bekijk de website van www.postnl.nl.
Wat is de levertijd?
De (bord)spellen van Getcloser worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je vóór 23:00 uur, dan ontvang je het artikel binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Deze gegevens zijn van toepassing op leveringen binnen Nederland. Bekijk de levertijden buiten Nederland.
België 3-5 werkdagen
EU       5-7 werkdagen